Bontemotief

WORKSHOP

De workshops hebben wisselende onderwerpen. Op vrijdagavond of in het weekend. Het is ook mogelijk om een bepaalde workshop voor een groep te bespreken.

 .

KIDS CURSUS, WORKSHOP of PARTIJTJE

In de cursus breng ik de kinderen de beginselen bij van tekenen en schilderen. Ze mogen zelf kiezen wat ze willen doen of leren. Gedurende de cursus doorlopen we dan zoveel mogelijk de onderwerpen die ze leuk vinden. Ik probeer ze dus te motiveren en beter te maken in dat gene waar ze voor gekozen hebben. Dat kan variëren van robots of bloemen tekenen tot het schilderen van een serieus portret. Er is teken – en schilders materiaal voldoende voor iedereen maar ervaring leert dat kinderen het heel leuk vinden om bij voorbeeld hun eigen potloden of schetsboek te hebben. In een inleidend gesprek voorafgaand aan de cursus zal ik uitleggen wat precies de bedoeling is zodat we dan de eerste keer direct van start kunnen gaan.

 

WOENSDAGMIDDAG VAN 13.45 tot 15.45

                                         16.00 tot 18.00

 

De kosten zijn € 75,- voor 5 keer. Als er plaats is kun je direct beginnen. Je hebt altijd echt 5 middagen cursus, doordat ik een soort strippenkaart systeem hanteer. Het maximum aantal personen is zes. Dus nooit een grote groep. Heb je interesse bel (06 53993231) voor een afspraak of stuur een email naar hans@bontemotief.nl. Na 5 lessen kan je kiezen of je doorgaat met de cursus en een nieuwe cursist kan altijd instromen als daar plek voor is.

 

Workshops of kinderpartijtjes zijn op aanvraag.