Bontemotief

CURSUS

In deze cursus assisteer ik bij het maken van een olieverfschilderij (dit mag natuurlijk ook aquarel of acryl zijn maar mijn voorkeur gaat uit naar olieverf). Mijn specialiteit ligt in het maken van portretten, maar elk ander onderwerp is natuurlijk ook mogelijk. Gedurende de cursus doorlopen we dan alle lagen en facetten van het schilderij. Onderwerpen zoals de compositie, tekening, kleur, donker en licht komen vanzelf aan de orde. De bedoeling is om zelf penselen,doek en verf mee te nemen maar het gebruik van de aanwezige materialen en spullen is natuurlijk toegestaan. In een inleidend gesprek voorafgaand aan de cursus zal ik uitleggen wat precies de bedoeling is zodat we op de eerste keer direct van start kunnen gaan. De woensdagmiddag is voor kinderen die heel serieus met tekenen of schilderen bezig zijn.

 

's middags op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.30.

's avonds op maandag, dinsdag en donderdag van 19.00 tot 22.00.

NIEUW  dinsdag en woensdagochtend van 10.30 tot 13.30

woensdagmiddag van 13.45 tot 15.45 en van 16.00 tot 18.00 kindertekenen/schilderen

 

Je kunt kiezen voor een vaste middag of avond. Het niveau is heel verschillend, van mensen die nog nooit geschilderd hebben tot mensen die exposeren. De kosten zijn € 225,- voor 10 keer. Als er plaats is kun je direct beginnen. Je hebt altijd echt 10 avonden of middagen cursus, doordat ik een soort strippenkaart systeem hanteer. Het maximum aantal personen is zeven. Dus nooit een grote groep. Heb je interesse bel even (06 53993231) voor een afspraak of stuur een email.

 .

GRATIS PROEFLES

Er zijn kaartjes op het atelier te verkrijgen met een GRATIS PROEFLES aanbieding. Leuk om cadeau te geven. Er zijn ook cadeaubonnen voor cursus en workshop.

 .

SCHILDERIJEN OP FACEBOOK

Op mijn facebook BONTEMOTIEF staat elke week een schilderij van de week. Dit start op 14 december, zo ontstaat een galerie van schilderijen die op de cursus gemaakt zijn.